photo

Daniel

shared this problem
4 years ago

Employees Involved

photo

SCM

Admin

Statistics

3
Comments
1
Views

Share

Tags

211
votes

Won't post to WordPress Blogs

I am trying to use the Blogs Manager to add posts to some WordPress blogs in my network. Each time I try and add a post, whether it be scheduled or just click the Post button, I get the following error:

Server Error: Most likely caused by a bad WordPress Plugin

I have tried to disable all of my plugins and re-submit but get the same issue. These are not WordPress.com blogs; rather self-hosted sites. On occassion I can actually get an article or two to get posted fine when my plugins are enabled, but it only happens every now and then.

I was hoping to look at a log to see if something more detailed might be explained but can not find anything.

Add Comment

Comments (3)

photo
119

I tried cloning one of my problematic sites to my own test server which I built at home and it works just fine with the same theme and plugins enabled. Is their any way to tell what my two hosting companies might be doing to prevent the submission of posts to WordPress so I can ask them to disable it?

photo Employee
122

Most likely the web hosting company has some sort of security mod enabled.

Ask them to disable it for your WP blog domain.

photo
1

SCM wrote:

Most likely the web hosting company has some sort of security mod enabled.

Ask them to disable it for your WP blog domain.

SCM wrote:

Most likely the web hosting company has some sort of security mod enabled.

Ask them to disable it for your WP blog domain.

Same happens with me... i am on namecheap hosting..what security do i ask them to disable... all plugin disabled...but gets the error

Leave Comment

photo