photo

kaushik

shared this problem
2 years ago

Employees Involved

photo

SCM

Admin

Statistics

5
Comments
1
Views

Share

42
votes

Getting gibberish content!

After last critical update getting only gibberish in created articles. SEOCM creating content cache with selected paragraph or sentences but could not make an content. Yielding only some jibberish symbols. See the added image.

Please do the needful.

Thanks

16f1492978

Add Comment

Comments (5)

photo Employee
41

Why are you opening image files in the text browser?

photo
44

Nope , i did not, It was opening automatically.

photo Employee
39

kaushik wrote:

Nope , i did not, It was opening automatically.
Its a new change in SCM. The article creator saves files to the folder, it doesn't create a new folder to store text files anymore.

Now if you click on preview button, it will straight to that parent folder.

Which in your case is just image files. You need to navigate manually to the correct folder.

photo
35

When i click on "inspect articles" tab this problem occurs. How to manually select the main folder to use with "inspect articles" folder?.

Open output folder in explorer is working fine.

Thanks.

photo Employee
35

kaushik wrote:

When i click on "inspect articles" tab this problem occurs. How to manually select the main folder to use with "inspect articles" folder?.

Open output folder in explorer is working fine.

Thanks.

The inspect articles can only bring you to the parent folder path as listed in the article creator tab. However, this maybe a bug somewhere as well after I changed to folder output.

Leave Comment

photo